07:40 / E Mërkurë, 15 Maj 2019

Ushtrimet në shtëpi që transformojnë linjat tuaja trupore

Këmbët e holla, stomaku i sheshtë, e kofshët e fora janë ëndrrat e cdo vajzë që të ketë linja trupore të mira.

Dhe stërvitja më poshtë mund ta bëjë atë. Kjo stërvitje që merr kohë vetëm 20 minuta, mund të ndryshoj trupin për vetëm katër javë, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.