08:29 / E Mërkurë, 24 Prill 2019

Ushtrimet që mund t’i bëni në kushte të shtëpisë

Ushtrimet nëpër palestra shpesh nuk bëhen me arsyen se ‘nuk kemi kohë’.

Mirëpo, ka ushtrime të thjeshta të cilat janë zbavitëse dhe të lehta që mund të bëhen edhe në shtëpi.

Ushtrimet më poshtë ju ndihmojnë të jeni aktiv gjatë gjithë ditës dhe të humbni peshë, transmeton Indeksonline.