Bajrami e quan skandaloze ndarjen e mjeteve për familjarët e rastit ‘Kumanova’

Deputetja e LDK-së, Hykmete Bajrami e ka quajtur skandal vendimin e Qeverisë Haradinaj për ndarjen e mjeteve për familjet e  të dënuarve dhe të vrarëve në përleshjen e Kumanovës. Ajo vendimin për të përkrahur familjet e rastit ‘Kumanova’ e quan skandaloze, derisa përmend edhe dërgimin e veteranëve në pushime. “Korrrupsion ka pothuajse çdo ditë, ju … Continue reading Bajrami e quan skandaloze ndarjen e mjeteve për familjarët e rastit ‘Kumanova’