Konfirmohet raportimi i Indeksonline. Policia e Kosovës dhe ajo e Gjermanisë po zhvillojnë një aksion

Indeksonline ka raportuar për një aksion të gjerë të policisë i cili po zhvillohet në disa pjesë të Kosovës. Aksioni ka të bëjë me pastrim parash dhe ka filluar që në orët e para të ditës së sotme. Operacioni në fjalë është konfirmuar edhe nga zëdhënësi i Policisë për Rajonin e Prishtinës, Baki Kelani. Kelani … Continue reading Konfirmohet raportimi i Indeksonline. Policia e Kosovës dhe ajo e Gjermanisë po zhvillojnë një aksion