Krasniqi: Shpëtuam rreth 450 mijë familje nga shtrenjtimi i rrymës

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi ka reaguar pas vendimit të Gjykatës së Apelit e cila ka refuzuar ankesën e ZRRE-së si dhe ka vërtetuar vendimin e Gjykatës Themelore në Prishtinë në lidhje me tarifat e shtrenjta të energjisë elektrike. Krasniqi thotë se është shumë i lumtur që “qëndrimi parimor i PDK-së për … Continue reading Krasniqi: Shpëtuam rreth 450 mijë familje nga shtrenjtimi i rrymës