Kurti liron nga detyra një zëvendësministër

Sejnur Veshall ka njoftuar se është liruar nga posti i zëvendësministrit në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit. Veshall njoftoi se me kërkesën e partisë “Lëvizja Përparimtare e Romëve të Kosovës (LPRK), e cila e ka propozuar, kryeministri Albin Kurti e ka liruar nga ajo pozitë. Njoftimi i plotë: U lirova nga posti i zëvendësministrit! … Continue reading Kurti liron nga detyra një zëvendësministër