16:39 / E Hënë, 04 Korrik 2022 / GF

Kurti liron nga detyra një zëvendësministër

Sejnur Veshall ka njoftuar se është liruar nga posti i zëvendësministrit në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

Veshall njoftoi se me kërkesën e partisë “Lëvizja Përparimtare e Romëve të Kosovës (LPRK), e cila e ka propozuar, kryeministri Albin Kurti e ka liruar nga ajo pozitë.

Njoftimi i plotë:

U lirova nga posti i zëvendësministrit!

Me kërkesën e partisë e cila më ka propozuar, Kryeministri Kurti më ka liruar nga pozita e zëvendësministrit.

Unë kam punuar, asgjë më teper. Unë u faktorizova si rom në qeveri, asgjë tepër dhe sot po lirona vetëm për cështje personale. Kam punuar me mund e përkushtim, vetëm ti proklamoj afinitetet e pjestarëve të komunitetit, dhe e bëra.

Tu bë e padrejtë tha Kryeministri.

Ju falemnderit të gjithëve për bashkëpunimet, i falenderoj të gjithë anëtarët e kabinetit të qeverisë për bashkëpunimin dhe konsideratën.

Ju don zëvendësiHajrës!

Me përkulje,

Përherë i juaji

Sejnuri