Lista sekrete e serbëve të padëshiruar në Amerikë, ndër ta Sheshel dhe Ceca

Është publikuar lista e quajtur si ‘sekrete’ e serbëve të padëshiruar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ndër emrat kryesor që figurojnë në këtë listë është edhe Vojislav Sheshel, Miroslav Miskoviq, Aca Lukas, Merima Njegomir, Goran Radosavleviq Guri, si dhe këngëtarja e njohur serbe, Ceca, transmeton Indeksonline. Telegrafi serb gjatë këtij raportimi ka përmendur edhe … Continue reading Lista sekrete e serbëve të padëshiruar në Amerikë, ndër ta Sheshel dhe Ceca