Murati: Deficiti buxhetor është zvogëluar në rekord historik

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka njoftuar se deficiti buxhetor është zvogëluar. Përmes disa statistikave të ndara në facebook, Murati ka thënë se financat publike janë kthyer në binarë dhe se thesi i shqyer është qepur. “Jemi kujdesur që të mos shkaktojmë barrë të paqëndrueshme financiare e të mos rrisim borxhin publik, përkundër faktit që … Continue reading Murati: Deficiti buxhetor është zvogëluar në rekord historik