Nxënës e profesor protestojnë kundër suspendimit të Sabit Kopallës, bojkotohet mësimi

Nxënësit dhe profesorët e Gjimnazit “Aleksandër Xhuvani” ditën e sotme e kanë filluar duke protestuar kundër suspendimit të profesorit Sabit Kopalla. Ky i fundit u suspendua ditën e djeshme me anën e një vendimi të marr nga Drejtoria e Arsimit në Podujevë, pasi që ishte përfshirë në një rrahje në mes të nxënësve. Në videon … Continue reading Nxënës e profesor protestojnë kundër suspendimit të Sabit Kopallës, bojkotohet mësimi