Përleshje tek Zyra e LDK-së në Vranjevc, disa persona të arrestuar

Pak minuta më parë një përleshje tjetër ka ndodhur tek Zyra e LDK-së në Vranjevc. Trupa të shumta policore janë parë tek zyra ku ka ndodhur incidenti. Indeksonline mëson që ka edhe persona të arrestuar. Besohet se përleshja ka ndodhur mes policisë dhe disa personave të pa identifikuar. Deri më tani procesin e brendshëm zgjedhor … Continue reading Përleshje tek Zyra e LDK-së në Vranjevc, disa persona të arrestuar