Vrasje në Prishtinë, pronari i shtëpisë qëllon me armë hajnin

(I plotësuar) 23:18- Hetuesit policor kanë qëndruar deri vonë në vendin ku ka ndodhur vrasja në Veternik të Prishtinës. Ata kanë marrë të gjitha gjurmët nga vendi i ngjarjes në përpjekje për të ndriçuar dhe sqaruar të gjitha rrethanat që kanë të bëjnë me rastin. — 22:50- Banorët e lagjes kanë treguar për Indeksonline se kanë … Continue reading Vrasje në Prishtinë, pronari i shtëpisë qëllon me armë hajnin