Ekonomi

  • Marsi sjell Magjinë në ETC
  • Sindikata e Bujqve dhe Shoqata e Mullisëve: ATK t’i hetojë të gjitha subvencionet
  • Produktet e kompanive kosovare po marrin pjesë në panairin prestixhioz të Dubait