Showbiz

  • Beatrix flet për bashkimin e Borës dhe Donaldit
  • Pas akuzave për dhunë dhe mashtrim, reagon këngëtari i njohur
  • A u takua fshehurazi Amber Heard me Johnny Depp për të kërkuar uljen e borxhit prej 10 milionë dollarësh?
Lexo të tjera