Lajme

  • Salihu e quan dështim punën e institucioneve dhe klasës politike për hulumtimin e krimeve të luftës
  • Malisheva dhe AKEE nënshkruajnë marrëveshje për efiçiencë të energjisë
  • Hoti e krahason LDK-në me Liverpoolin: Ekziston qe një shekull, ka themele të forta