Sport

  • Gary Neville: Qendër-mbrojtësit do t’i kushtojnë Cityt me humbje të titullit
  • Bashkëlojtarët Mings dhe El Ghazi kacafyten me njëri tjetrin
  • Torino e Ujkanit shokohet nga Lecce në trillerin që zgjati 100 minuta