Të Infektuar: 99.536

Të Shëruar: 84.328

Të Vdekur: 2.022

Raporto Lajmin


    • Çdo raportim është anonim dhe shtjellohet me kujdes nga stafi i IndeksOnline. Nëse keni informata shtesë në lidhje me rastin ju mund të na shkruani edhe ne info@indeksonline.net

    • [recaptcha size:small]