Kuriozitete

  • Të ndarë nga pandemia, BE’ja: Të bashkojmë çiftet e pamartuara
  • A e dini se njerëzit që nuk i lajnë këmbët në dush bëjnë një gabim të madh?
  • Rikthimi i fëmijëve në shkollë! Epidemiologu shqiptar sqaron: A ka rrezik dhe ç’duhet të dimë?