ZGJEDHJET

  • Bajram Hasani me një porosi për Lutfi Hazirin: Gjilanasit kanë vendosur të jenë ushtarë të Ramush Haradinajt
  • Rinia e Pejës fuqishëm me AAK-në, me videomesazh tregojnë se si bashkohen për 100%
  • Veseli në Kamenicë: Ne nuk ua mbyllim shkollat, por ua përmirësojmë jetesën dhe ngrisim mirëqenien