Ekonomi

  • Prince Caffee dhe M&Sillosi pjesëmarës në panairin SIAL 2018 , Paris
  • Rritje e numrit të udhëtarëve në aeroportin dhe portet e Shqipërisë
  • Komisioni për Zhvillim ekonomik shqyrton vendimin e Qeverisë për kandidatët të ZRRE-së