Ekonomi

  • Ratifikohet në Kuvend marrëveshja me vlerë 2.4 milionë në mes Inovacionit dhe Ndërmarrësisë dhe GIZ
  • Euro hyn me shumicë në Shqipëri, si u rrit përdorimi i valutës në transaksione
  • Ambasadori gjerman: Ka një rritje jashtëzakonisht të madhe të të bërit biznes në Kosovë