Lajme

  • Kolonat nëpër kufi, në Merdar presin deri në 2 orë
  • Burri shkon ‘te miqtë’ dhe e rrah gruan e cila gjendej te prindërit e saj
  • ​Komunat me më së shumti raste aktive me COVID
Lexo të tjera