Lajme

  • Përleshja me armë zjarri në Lagjen e Spitalit, vdes edhe personi i tretë
  • Veseli në Ferizaj: Lufta kundër korrupsionit do të sjell ekonomi të zhvilluar dhe vende pune për të rinjtë
  • Haradinaj: Kosova u udhëhoq gabimisht nga 2008-a, e kthyem në rrugë të drejtë me miqtë ndërkombëtarë