16:44 / E Enjte, 21 Shkurt 2019

Nëse jeni vegjetarian do të kurseni më shumë para!

Për dhjetë vjetët e fundit në Britani numri i njerëzve që kanë kaluar në ushqimin me bazë bimore është rritur me 340 për qind, sipas hulumtimit të Mintel.

Përveç arsyeve shëndetësore dhe kujdesit për mjedisin dhe mirëqenien e kafshëve, shpenzimet më të ulëta janë një tjetër arsye për këtë dietë, pasi ushqimet e tilla janë më të lira.