Turizëm

  • Sharr Travel me oferta joshëse në maj, me pak “lekë” bën luks dhe jetë
  • Maritim Marina Bay Resort&Casino, resorti luksoz me pesë yje në bregdetin shqiptar kërkon të punësojë staf nga Kosova!
  • Nis fushata “Pusho Shqip”, krejt shqiptarët drejt Shqipërisë
Lexo të tjera