Shëndetësi

  • Virozat e stinës, shkak luhatjet e temperaturave
  • Superbugs do të vras më shumë se kanceri dhe diabeti deri në vitin 2050
  • Meshkujt jopjellor kanë gjasa të bëhen baballarë përmes teknikës së re