Showbiz

  • Të veshur si ‘Iron Man’, Kylie Jenner dhe i dashuri shkëlqejnë pranë të njëri-tjetrit
  • Selena Gomez bën paraqitjen e parë publike pas rehabilitimit
  • Modelja e njohur nuk përton, linjat joshëse në bikini i ekspozon