Showbiz

  • Kylie Jenner blen avion privat dhe prona, me vlerë mbi 130 milionë dollarë
  • Me veshje sportive, Violeta Kukaj shijon shëtitjen në natyrë
  • “Pajtesa” pozon pranë burrit të saj, të lumtur në pritje të fëmijës së parë