Showbiz

  • Darka modeste e Meghan dhe Harry
  • Lutfi Haziri qëndron larg debateve politike, preferon të qëndrojë afër gruas
  • Orhidea Sejdiu duket kaq perfekte! Bukuria e saj thjeshtë, marramendëse