Sport

  • Sylvinho i dëshpëruar: Shpirti dhe zemra nuk na mungoi, barazimi do të ishte i drejtë
  • Asani: Kisha shumë emocione, nëse do ishim më të përqendruar nuk do ta pësonim atë gol
  • Gjasula: Më dhemb rezultati, nuk e meritonim të humbisnim
Lexo të tjera