Tech

  • Prezantohen risitë/ Samsung tenton të rrisë shitjet
  • Twitter dhe Facebook ia bllokojnë llogaritë presidentit Trump: Publikoi “fake news” për COVID-19
  • Facebook prezanton klonin e TikTokut