Tech

  • Microsoft me një aplikacion komunikimi të ngjashëm me WhatsApp
  • OnePlus zbulon datën e debutimit të OnePlus 8 dhe 8 Pro
  • Samsung nxjerr në shitje një laptop me çmim të lartë