ZGJEDHJET

  • Visar Hoti: Jam i gatshëm për ta dhënë kontribut në fitoren e madhe të LDK-së
  • Brahimaj viziton disa nëndegë: Po ndihet era 100% e fitores!
  • Peja 100 për qind e vendosur me Aleancën dhe konceptin e saj për shtet të plotë