Showbiz

  • Kim Kardashian dhe Kris Jenner e përqafojnë ish të dashurin e Kylies
  • Me dhimbje të thellë, Kida tregon se humbi një person të zemrës
  • Emrata me paraqitje ‘përvëluese’ në Green Carpet Awards