Ekonomi

  • IPKO mundëson mësimet online edhe përmesTVim dhe Catchup TV
  • Trusti sqaron humbjet financiare: Kriza aktuale nga pandemia preku të gjitha investimet në botë
  • Krasniqi: Si rezultat i situatës së krijuar nga koronavirusi sektori privat ka pushuar rreth 60-70% të punonjësve