Ekonomi

  • Kosova ka modelin më të mirë në procesit të fiskalizimit, model ky i qëndrueshëm dhe i suksesshëm!
  • Guvernatori Mehmeti priti përfaqësuesin e Bankës Qendrore të Maltës
  • “Evergrande”, kriza e gjigantit kinez që fundosi tregjet këtë javë: Çfarë po ndodh?