Lajme

  • Dimër i nxehtë – Nesër temperaturat si të ishte pranvera
  • VV e LDK assesi të merren vesh, takimi i mbrëmshëm nuk pati sukses
  • Pekini ndërpret udhëtimet brenda dhe jashtë vendit si pasojë e koronavirusit