Lajme

  • Gërvalla nga Vjena: Kërkova përshpejtim të procesit të anëtarësimit në BE
  • Katër shtete ballkanike në terr, Reuters raporton si u ndërpre energjia në Shqipëri, Mal të Zi, Bosnje dhe Kroaci
  • Borrell takohet me Gjuriqin: Zbatimi i përkushtimeve nga dialogu, kyçe për integrimin e Serbisë në BE
Lexo të tjera