Lajme

  • Avdyli: Shembull i keq si shkelen rekomandimet e IKSHPK-së, vizita e Kadri Veselit në Zveqan
  • Mjeku shqiptaro-amerikan: Babai im luftoi në luftë dhe nuk kishte frikë, unë kam frikë nga covid-19
  • ​Cramon – Mustafës: Të gjithë e përkrahin integrimin në BE – jo vetëm të majtët