Lajme

  • Kryetari Jashari: Sulmi i 22 janarit ishte paralajmërim që lufta do të fillojë shpejtë
  • Reagon PDK: Vetëvendosja krijoi dhe frymëzoi “Syrin e Popullit”
  • Gjenden burrë e grua të vdekur në një shtëpi në Prizren