Lajme

  • Ministria e Mbrojtjes jep tender për pajisje sportive dhe dekorata për FSK-në, ja sa i kushtoi
  • Edhe Kaçaniku u ndriçua sonte për festat e fundvitit
  • Gani Geci: VV nuk ka të drejtë t’ia mohojë LDK-së propozimin për president