Lajme

  • Haradinaj, te zbulimi i memorialit në Gllogjan: Këtu do të bashkohemi gjithmonë për t’i nderuar të rënët
  • Thaçi: Qeveria deri tani pati qasje joserioze dhe të dështuar sa i përket rimëkëmbjes ekonomike
  • Kuvendi shpallë shtatë konkurse, njëri ndër to dhe për Avokatin e Popullit