Shëndetësi

  • ​S’ka maska dhe dezinfektues në Prishtinë
  • Përurohet laboratori i mikrobiologjisë, në Klinikën Infektive
  • Ja si duket një dhomë izolimi në Portin e Durrësit, personat e dyshuar me koronavirusin qëndrojnë brenda saj për 14 ditë