Shëndetësi

  • Ulet numri i infektimeve nga COVID-19 në Greqi/ 334 raste të reja dhe 24 viktima në 24 orët e fundit
  • Në Britaninë e Madhe rreth 6 milion njerëz kanë marrë të dyja dozat e vaksinës
  • Studimi: 4 vitaminat që ulin efektet e koronavirusit