Shëndetësi

  • Ushqimet e shëndetshme të cilat duhet t’i konsumoni në dhjetor
  • Studimi: Një gotë verë sa një orë në palestër
  • Pasi morën vaksinën Moderna dhe Pfizer për Covid19, vullnetarët tregojnë efektet anësore