Shëndetësi

  • OBSH krijon një komision për vlerësimin e përgjigjes ndaj pandemisë së koronavirusit
  • Kur bërtitni, mundësia e përhapjes së koronavirusit është më e madhe sipas shkenctarëve
  • Administrata e Barnave në ShBA: Kujdes me dezinfektuesit e duarve, disa mund të shkaktojnë marramendje, kokëdhimbje dhe verbërim