Showbiz

  • Shfaqet traileri i filmit gjerman, zbulohen rolet e Noizy-t dhe aktorëve të tjerë shqiptarë
  • Artistët që vdiqën herët, lanë pas vepra e kujtime të paharruara
  • Rikthehet Teatri Magjik i Fëmijëve, në Gjilan