Showbiz

  • Nuk planifikon të sjell muzikë të re, por Rihanna ka një befasi për femrat
  • Aktori kosovar kërkon liberalizimin e vizave vetëm për moshat 18 deri në 30 vjeç dhe ka një arsye për këtë
  • Del autopsia e Naya Riveras që u mbyt në liqen, ky ishte shkaku kryesor i vdekjes!