Showbiz

  • Stresi e përmendi në BBVKS, reagon Flori
  • Vjollca dhe Sinani sjellin projektet e fundvitit
  • Kush është aktorja që ndryshoi skenarin e filmit vetëm që të puthte Brad Pitt
Lexo të tjera