Showbiz

  • Me shqiponjën dykrenare, Lorik Cana i gëzohet lajmit për ushtrinë e Kosovës
  • Gjithmonë e ëmbël, Almeda Abazi shpalos fotografi nga fëmijëria
  • Bukuria dhe sharmi i Argjentina Ramosajt në një fotografi të vetme